Sommige bezoekers hebben het wellicht gemerkt: bij het openen van Het Zoutvat pagina's verschijnt een vervelende pop-up met een reclameboodschap. Het Zoutvat is hier niet verantwoordelijk voor, maar de bezoekerstellers ervan wèl. Sinds Nedstat is overgegaan op Webstats4you, krijgen alle website pagina's die deze tellers hebben geplaatst een pop up scherm met een reclame boodschap, bij het openen ervan.
Heb je zelf een website, en wil jij daar ook graag van af? Dan is een simpele aanpassing in de code van de teller voldoende.
Succes!
<a target="_blank" href="<img'>http://v1.nedstatbasic.net/stats?APUjMQIogtxVK4HvdQ1VJCze21aL"><img src="http://m1.nedstatbasic.net/n?id=AOUjMQIogtxVW4HvdQ1VJCze81aQ" border="0" nosave width="18" height="18"></a>
Let op! Deze code is fictief.
Gebruik en verander allèèn de code die op jouw eigen pagina staat!
Geen Pop Ups op je website!
  • Sla eerst de code van je teller elders op, bijvoorbeeld op het Kladblok. ( Start > Programma's > Bureau accessoires > Kladblok), voor het geval je per ongeluk iets fout mocht doen. De code kun je uiteraard ook terugvinden op je telleraccount of de email die je daarvan is toegestuurd.
  • Open de pagina met de code van de bewuste teller
  • Verwijder alles van de teller, behalve dit gedeelte:
  • Sla de pagina op, en upload deze naar je server.
  • Je hebt nu een teller zónder vervelende pop ups voor jou en jouw bezoekers.