Een brief van thuis“Lieve dierbaren,

Ik had een goede reis. De engelen brachten me veilig aan Abrahams boezem. En o, de opwinding die ik voelde toen ik Degene ontmoette die voor mij stierf!En wat jullie er ook over gehoord hebben, er zijn gewoon geen woorden voor om de glorie die Hem omgeeft te beschrijven. Ik heb het goed hier, heb alles wat ik nodig heb. Wacht maar tot je mijn nieuwe huis ziet.

Ik ben gelukkig hier omdat er geen zonde is, geen moord, , en je hoeft hier zelfs nooit je deur op slot te doen! Hier regeert de perfecte vrede. Er is hier ook geen ziekte. Ik heb een fonkelnieuw lichaam, net als Jezus.

O, en konden jullie alleen het zingen maar eens horen! David speelde vandaag op de harp en een grote menigte kwam bijeen bij de rivier en zongen een heel nieuw lied. Het is hier prachtig want er zijn geen vreemden. Iedereen kent mij bij naam.

Mozes en Aaron gaven mij een rondleiding. Het leek wel of ze hier al eeuwig zijn. Het weer is ook geweldig. Het is hier nooit te koud of te warm. Gewoon, altijd een lekker temperatuurtje.
En weet je wat het mooist is? Het wordt hier nooit donker. Het is aldoor licht door Jezus, die Zelf het licht is.

Lieve dierbaren, onthoudt dat ik hier veilig ben, en dat ik niet meer ziek ben. Het is ook niet nodig dat ik jullie nogmaals schrijf, want ik hoorde vandaag dat hier nooit iets veranderd. Het enige wat mijn verblijf hier nóg mooier zou maken, is dat al mijn vrienden en familie mij op den duur gezelschap komen houden hier in de hemel.

Met al mijn liefde,

Mij